NLENVisitekaartjeDisplayServicekaart

Gemaakt om indruk te maken

Wat het Display zo uniek maakt is de interactie die er mee gemaakt wordt.

Via het Display is het mogelijk mensen een virtuele tour door je bedrijf, product of verhaal te geven. Ook is het verzilveren van mogelijke leads mogelijk met bijvoorbeeld een contactformulier.

Standing Out kan naast het Display ook applicaties voor u bouwen om eenvoudig een volledige web omgeving voor jouw bedrijf te creëren. Denk hierbij aan een productlijst weergave, 3D rondleidingen, video, zelfs het koppelen van een webshop behoort tot de mogelijkheden.

Het Display is eenvoudig te verplaatsen dankzij het uitklapbare frame met wielen. Op elke plek waar een standaard stroomvoorziening aanwezig is, kan het Display staan. Tevens beschikt de display over een krachtige Wifi ontvanger. Indien er draadloos internet is maak je snel contact, zo niet is hij ook aan te sluiten op kabelinternet.

In tegenstelling tot menig ander display is het Standing Out Display voorzien van dezelfde Multi-touch techniek als je huidige Apple of Android telefoon. Het gebruik voelt dan ook erg responsief aan en dankzij de interne processor laadt de display nadat je klikt direct een opvolgende pagina.

Display-applicaties

Standing Out kan naast het Display ook jouw eigen applicatie te bouwen. Wij kunnen snel en efficiënt een omgeving naar wens voor je bouwen voor diverse toepassingen zoals: een infozuil, productdisplay, bedrijfsinformatie, campagne zuil met formulier.

Waarom een eigen applicatie laten maken?
  • De gehele digitale omgeving geheel in eigen huisstijl;
  • Handige functies toevoegen zoals: een videoplayer, contactformulier, fotogalerij, product image mapping (bullet point op een afbeelding), blog en nieuwsmodule en nog veel meer;
  • Alle gewenste content en afbeelding die je wilt;
Offerte aanvragen

Mogelijkheden

Display

  • Huren of kopen
  • Bestickering van het Display
  • Accessoires, zoals een verhogingsset

Software

  • Eigen beheersysteem (cms)
  • On- en offline te gebruiken
  • Custom wensen altijd mogelijk

Kom in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Simone
consultant Standing Out

Dank u. We hebben uw formulier ontvangen.
Er is iets mis gegaan bij het versturen van het formulier.